Beheer

Webmaster Wim Wilts is in februari 2007 bij het C-V-R gaan zingen als één van de vele bassen. Omdat het maken van websites één van zijn hobby’s is, besloot hij om c-v-r.nl op te gaan zetten. De oudere websites zijn gemaakt met Microsoft FrontPage en Expression Web. Wie een blik in het archief werpt, kan een indruk krijgen hoe het er toen uitzag.

foto Wim Wilts

Een nieuwere website is in 2013 gemaakt met het open Content Management System Joomla! Deze website paste zich automatisch aan bij de schermafmetingen van tablets en smartphones. Kijk in het archive om daarvan een beeld te krijgen.

logo WordPress

De website draait sinds najaar 2015 onder WordPress wat eveneens een zogenoemd Content Management System (CMS) is. Ook dit populaire CMS wordt goed weergegeven op tablets en smartphones. Qua beheer is het eenvoudiger dan Joomla! – zodat in beginsel niet-beheerders kunnen bijdragen. Op dit moment is de actuele versie WordPress 5.3.2 (‘Rahsaan Roland Kirk’).

Presentatie CD

H. Andriessen – Pater Noster

De inhoud is afkomstig van met name dirigent Jan Pranger. De werkgroep OpMaat (via de voorzitter) en het bestuur (via de secretaresse) kunnen in eenzelfde rol als schrijver berichten en reacties publiceren. Opbouwende kritiek van abonnees (koorleden), maar ook van toevallige bezoekers wordt op prijs gesteld.